Telefonsamtale

Telefonen er et tilbud vi har laget på grunn av at det er mange som bor langt borte. Det varer 0,5 t. og deles i 2 kategorier:

1)   Du kan bruke det som en terapi/prate/veiledningstime

2)   Eller få svar på noe spesielt eller en spådom om fremtiden se priser for telefon reading Inkl. i denne får du om du ønsker tilsendt lydfil av samtalen.
Hva kan man forvente seg av en slik samtale?
Dette kommer an på hva du selv ønsker. Du kan selv i stor grad styre det. Vi har prøvd å sette dette i kategorier

Tapte gjenstander
Slike ting kommer ofte klart til noen klarsynte, enten hvor disse ligger eller spor slik at du selv finner ut av det. Dette er ikke Siwi`s sterke side.

Kontakt med avdøde
Ønsker du en slik kontakt, er det greit å vite at det er opp til den avdøde om denne ønsker kontakt. Dersom så er tilfelle skjer det som regel. Det er viktig at du tenker nøy gjennom hva du ønsker svar på evt. skriver det opp på en lapp. Den avdøde vil gjennom ”mediet” oftest gi tegn som du kjenner igjen, som et slaks ”bevis” på hvem det er.

Kontakt med hjelpere
Dette skjer også på hjelpernes premisser, men det er sjeldent at dette ikke virker.
Du får ofte tegn eller budskap som er gode råd å forholde seg til.
Spådommer om fremtiden:
Du må alltid være bevisst på at det som kommer til ”mediet” er en mulighet denne fanger opp i energien, her og nå. Du må vite at dette er ting du styrer selv, det er ditt liv og du bestemmer. Gjør du dette, vil sannsynligvis ikke disse spådommene gå i oppfyllelse, men ønsker du det slik er det gode muligheter for at det blir slik.
Å bruke en slik spådom som grunnlag for grunnlag for valg du selv tar, kan være en fornuftig anvendelse. 

Men, husk, at det er du som har ansvaret for ditt liv.
Hvordan du bruker de råd og ”spådommer” du får, er helt opp til deg selv og ditt ansvar, helt og holdent.

Reading:                                                                                                                                                                                                                                                      Dersom du ønsker en reading i denne samtalen, bruk samme fremgangsmåte som er forklart på siden om "reading"

Trykk her for mer info om reading. da varer det en halv time og du får tilsendt samtalen på lydfil (epost)

  Ønsker du å benytte dette tilbudet, gjør du følgende:

  Du ringer og avtaler tid, vi sender faktura som du betaler før timeavtalen.


  Deretter ringer du tilbake på avtalt tidspunkt.


Siw er helt i særklasse som ”spåkone” hun er meget treffsikker og har stor livsvisdom og innsikt som hun anvender sammen med sin klarsynthet eller clairvoyant som det også heter. Hun er også et meget presist medium og har meget sterke evner og kombinerer med intuisjon og evnen til å se både fremover og bakover i livet. Men også hva som er i nuet og mulige løsninger på kriser eller vanskeligheter. Det som måtte være viktig for deg her og nå. Hun bruker også Tarotkort og krystallkule på en unik måte som gjør det hele meget spesielt.

Du er trygg hos Siw.